Política de Privacitat

Aquesta política de privacitat estableix la forma en què es gestionen les dades personals en aquesta web. És imprescindible que la llegeixi i l’accepti abans de seguir navegant.

Alguns principis que ha de conèixer:

A UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels usuaris. Com a usuari ha de saber que els seus drets estan garantits en aquesta pàgina web.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la seva privacitat:

  • Mai sol·licitem informació personal a no ser que realment sigui necessària per prestar-li els serveis que necessiti.
  • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en el cas que disposem de la seva autorització expressa.
  • Mai utilitzem les seves dades personals amb una finalitat diferent de l’expressada en aquesta política de privacitat.

Aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, de manera que li aconsellem com a usuari que la visiti periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Regulacions legals a què s’acull aquesta web

UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les seves dades personals

  • Identitat del responsable: UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L.
  • Nom comercial: UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L
  • NIF / CIF: B-65932725
  • Direcció: Tuset 20-20, 1ª planta, 08006 Barcelona
  • Correu electrònic: compliment_normatiu@uniauditolivercamps.com
  • Activitat:Serveis d’Auditoria i consultoria

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens enviï a través dels formularis del web rebran el tractament de dades d’”usuaris de la web i subscriptors”.
Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tracta UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. procedeixen de:

  • Formulari de contacte.
  • Formulari de subscripció.
  • E-mails enviats directament.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. estem tractant dades personals que ens concerneixen o no.

Les persones interessades tenen dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
  • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-se al tractament.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Quan un usuari es connecta a aquesta web per enviar un formulari de contacte al titular o enviar un currículum, està facilitant informació de caràcter personal de la qual n’és responsable: UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. només com es descriu a l’Avís Legal ia la present Política de Privacitat

A UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent finalitat per cada sistema de captura (formularis):

  1. Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: nom, e-mail i telèfon, per respondre als requeriments dels usuaris d’ UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre la seva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa al web, els productes i serveis que informem a través de la web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualsevol altra consulta que pugui tenir. L’informem que les dades que ens facilita estaran ubicades als nostres servidors (físicament en els emplaçaments CPD del nostre proveïdor de hosting) dins de la UE.
  2. Currículums enviats directament: En aquest cas, sol·licitem les següents dades personals: nom i e-mail, per gestionar el procés de selecció de personal que estigui en curs o per incloure en la base de dades de futurs processos de selecció. L’informem que les dades que ens facilita estaran ubicades als nostres servidors (físicament en els emplaçaments CPD del nostre proveïdor de hosting) dins de la UE.
  3. E-mails enviats directament:En aquest cas recollim el nom i l’adreça de correu electrònic, i aquestes dades seran utilitzades únicament per respondre a la comunicació que ens ha realitzat.

Hi ha altres finalitats per les quals tractem les seves dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
  • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallem a la política de cookies.
  • Per gestionar les xarxes socials. UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials d’UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixin en cada cas i siguin acceptades prèviament per l’usuari d’ UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. Tractarem les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, i informarem d’activitats, productes o serveis d’ UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas farem servir els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals on es requerirà consentiment als usuaris s’informarà sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració sempre amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Legitimació per al tractament de les seves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.
Per contactar amb aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.
L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada també en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Per quant de temps conservaré les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

  • Mentre es mantingui la relació mercantil.
  • No se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels nostres serveis i han estat seleccionades atenent al compliment dels drets que es preserven en aquest web.

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per altres fins. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privacitat i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.

  • Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware amb oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al seu ordinador per a ajudar UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús d’ UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. (incloent-hi la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors d’Estats Units.

Dades de navegació

Al navegar per la web d’ UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L., es poden recollir dades no identificables, que poden incloure adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives hi ha també les relacionades amb els seus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

  • Google Analytics.
  • Search Console.

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant de la web i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

Els seus drets en facilitar les teves dades personals

  • Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. s’estan tractant dades personals que els concerneixin o no.
  • Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats amb les quals van ser recollides
  • En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.
  • UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos o per, l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Vostè podrà exercir materialment els seus drets per correu electrònic adreçant-se al següent correu: compliment_normatiu@uniauditolivercamps.com

Secret i seguretat de les dades

UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. es compromet a l’ús i tractament de les dades personals incloses dels usuaris, a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat d’aquestes, així com a acomplir a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (Com els protocols Https que fem servir), de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d’Internet ni per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que faci arribar a UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. i exponera a UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L., de qualsevol responsabilitat referent a això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, i accepta i consenteix el tractament dels mateixos per part d’ UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Canvis en la política de privacitat

UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L., es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. no realitza pràctiques de SPAM, per tant no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha a la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, UNIAUDIT OLIVER CAMPS, S.L. es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Document revisat el 2018.04.30